MODUL HATHA YOGA

Hatha Yoga se adresează doamnelor care doresc să își păstreze suplețea odată cu trecerea anilor, cât și persoanelor care au probleme de sănătate, cum ar fi afecțiuni reumatismale, lumbago, osteoporoză, sindrom de durere cronică,  boli ale glandei tiroide, status supraponderal, sindrom metabolic, diabet,  anxietate, stres etc .

Ioana Mateescu, Medic de Familie și Psihoterapeut

Costul modulului: 200 RON

Hatha Yoga face parte din Yoga aliniamentelor

 

Clasa pune accent în mod deosebit pe păstrarea unghiurilor și a axelor fiziologice ale corpului.

Exercițiile sunt concepute ca o serie de posturi și contraposturi care lucrează în special coloana și șoldurile deoarece acestea sunt locurile cele mai vulnerabile pentru osteoporoză.  Nici articulațiile mari nu sunt neglijate.  

Prin exercițiile de stretching pasiv se îmbunătățește mobilitatea, flexibilitatea și se stimulează secreția naturală de acid hialuronic care reface cartilajul articular.

O clasă Hatha Yoga are următorul parcurs:

Despre Yoga

Yoga este calea de a traversa timpul cu grație și eleganță, de a ne îmbunătăți abilitățile fizice și psihice, de a ne cunoaște și dezvolta spiritual.

Vă invit să participați la clasele noastre, să vă răsfățați sufletul și trupul, să faceți cunoștință cu practica yoga și mindfulness.

Ioana Mateescu, Medic de Familie și Psihoterapeut

Sunt de profesie Medic de Familie cu treizeci de ani experiență. Am a doua specializare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Mindfulness cu practică de peste un deceniu.

Sunt instructor/ master trainer de Hatha Yoga de aproape zece ani cu acreditare  la Yoga Alliance USA, cel mai prestigios la nivel internațional. Iar în prezent urmez cursuri de specializare în apifitoterapie.

Aceste  valențe profesionale se completază reciproc și îmi permit o abordare complexă a practicii yoga, cu accente de yoga restaurativă.

Când va avea loc modulul?

MODUL HATHA YOGA

200 RON pe lună
  • exerciții de tonifiere a perineului
  • execuția corectă a exercițiilor de tonifiere a perineului
  • exerciții dedicate mușchilor ce susțin sânii
  • exerciții pentru tonifierea mușchilor

Garanție 14 zile

Nu ești mulțumită, ai banii inapoi – Garanția 100%!

Dacă intri în program și nu ești mulțumită de ce ai primit, îți returnăm banii.

Garanția asta e valabilă 14 zile de când începe programul/ modulul și îți este oferită pentru a te elibera de conflictele tale interioare.

Vrem să te concentrezi 100% pe deprinderea cunoștințelor și abilităților.

Costul modulului: 200 RON