Sănătate și Intimitate 40-/+

Este o binecuvântare să fii femeie! Fericirea este o stare pozitivă a propriei vieți. Înseamnă să faci pace cu trecutul, să privești încrezătoare spre viitor, să prețuiești prezentul și să ai grijă de sănătatea ta intimă.

Dorim să te invităm într-un grup special creat pentru femei, în care ne vom aduna și vom discuta despre experiențele noastre în timpul menopauzei și premenopauzei.

Am inițiat acest grup pentru a oferi un spațiu sigur și de susținere în care să ne putem împărtăși întrebările, grijile, experiențele și sfaturile legate de menopauză și premenopauză.

Înțelegem că menopauza și premenopauza poate aduce schimbări semnificative în viețile noastre și credem că împărtășirea informațiilor și susținerea reciprocă pot face o diferență pozitivă.

În cadrul grupului:

Scopul nostru este să ne sprijinim și să ne învățăm una pe cealaltă, oferind informații și încurajare.

Dacă ești interesată să te alături grupului și să îți împărtășești experiențele, te rugăm să te înscrii în grup pentru a primi mai multe detalii . Toate informațiile și discuțiile din grup vor fi confidențiale și respectăm intimitatea fiecărei membre.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să creăm o comunitate de susținere în această perioadă a vieții noastre.

Moderatorii Grupului

Despre Vania Limban,
inițiator al programului

Moașă independentă cu experiență internațioanală, consultant Sănătate Intimă și fondatoarea Active Family Center

Vania Limban are 30 de ani de experiență. Ca moașă, a fost alături de sute de femei însărcinate, pe care le-a ajutat în timpul travaliului sau le-a asistat la naștere, aducând pe lume sute de bebeluși.

Vania a urmat stagii de pregătire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scoția, și la Georgetown University, în America. Despre nașterea în apă a învățat la un spital din Belgia. A lucrat în sala de nașteri a Spitalului Universitar București, iar din 2002 este manager la Active Family Center și continuă să dea consultanță ca moașă și ca specialist în nașterea în apă, nașterea activă, alăptare. În perioada 1997 – 2005, în poziția de președintă a Asociației Moașelor din România, s-a implicat în reabilitarea acestei profesii în România. În prezent, coordoneaza ca Wellness Manager programele Active Family Center.


La Active Center susține cursurile de pregătire pentru naștere, puericultură și programe de gimnastică:

  • Nasterea asumata, da pot
  • Tonifiere/retonifiere perineu
  • Ingrijire bebeluşi
  • Masajul şi gimnastica bebeluşului
  • Consultanță sarcină, alăptare si perineu

 

Din 2011 a inițiat  Asociația Sănătate pentru Viață care promovează „un stil de viață sănătos într-un mediu sănătos”.

Numele meu este Corina Dragomir, farmacist, nutriționist și formator

Pasiunea pentru nutriție m-a determinat să urmez mai multe cursuri și un  Master de Nutriție și Siguranță Alimentară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.
 
După finalizarea acestuia, am trecut printr-o provocare grea de sănătate. Am reușit să mă vindec, folosind o abordare holistică, nutriția fiind esențială în acest proces. Pregătirea profesională și experiența personală, au stat la baza deciziei mele de a ajuta oamenii să caute rezolvarea problemelor lor de sănătate într-o alimentație sănătoasă, regeneratoare și într-un control mai bun al emoțiilor lor. 

Ce vom aborda în Sănătate și Intimitate 40-/+ :

Scopul nostru este să ne sprijinim și să ne învățăm una pe cealaltă, oferind informații și încurajare.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să creăm o comunitate de susținere în această perioadă a vieții noastre.