Termeni și condiții

a)

  1. Identitatea și datele de contact ale operatorului

Toate comunicările electronice de natură comerciale efectuate către adrese de mail sau utilizatori („Utilizatorii”) ai site-ului menopauzacontrol.ro sunt efectuate de către societatea ACTIVE FAMILY CENTER SRL, cu sediul în Strada Cernişoara, nr. 29-39, parter, bloc 61, scara A, apartament 1, sector 6, București înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/8400/2013, cod unic de înregistrare 31959964, în calitate de operator (“Vânzătorul”).

  1. Confidențialitate

Dincolo de Politica de privind prelucrarea datelor cu caracter personal [Link către Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal] Vânzătorul se obligă să mențină confidențiale orice informații privind Comenzile și cu privire la Utilizatori.

Vânzătorul poate divulga astfel de informații către societăți afiliate, subcontractori și parteneri cu care colaborează în vederea desfășurării activității comerciale sau de marketing, în limitele legislației aplicabile.

  1. Comunicări comerciale

Bifând căsuța „Sunt de acord a fi contactat cu diverse oferte sau actualizări de la epi-no.ro” sau orice descriere similară Utilizatorul acceptă expres posibilitatea de a primi pe e-mail sau prin orice mijloc de comunicare similar oferte, newsletter și alte comunicări comerciale.

Utilizatorul își poate modifica în orice moment opțiunea cu privire la acordul dat Vânzătorului pentru Comunicările Comerciale conținând informații generale si tematice inclusiv informații cu privire la oferte sau promoții prin accesarea link-ului de dezabonare afișat in comunicările comerciale primite de la Vânzător sau prin contactarea directă a Vânzătorului cu o solicitare expresă în acest sens.

  1. Marketing

Pentru îmbunătățirea ofertei de bunuri și servicii si a experienței Utilizatorului, Vânzătorul poate folosi datele Utilizatorilor pentru efectuarea de cercetări de piață, analize statistice și sondaje de opinie. Informațiile obținute in urma acestor activități nu vor fi utilizate in scopuri publicitare.

  1. Modificări ale documentului

Această Politică de confidențialitate, marketing și comunicări comerciale este actualizată periodic; ori de câte Vânzătorul va face o modificare, o va afișa pe Site.

b)

Identitatea și datele de contact ale vânzătorului
Toate vânzările realizate prin site-ul menopauzacontrol.ro sunt îndeplinite de către societatea ACTIVE FAMILY CENTER SRL, cu sediul în Strada Cernişoara, nr. 29-39, parter, bloc 61, scara A, apartament 1, sector 6, București înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/8400/2013, cod unic de înregistrare 31959964, în calitate de vânzător (“Vânzătorul”).

Produsele sunt în general bunuri de consum destinate consumatorilor finali („Consumatorii”).

Garanția
Pentru toate produsele vândute și livrate de către Vânzător prin site-ul menopauzacontrol.ro Consumatorii beneficiază de garanție legală conform legislației in vigoare și, în unele cazuri, de garanția comercială potrivit politicilor comerciale ale producătorilor.

Garanția legală
Unele produse vândute pe site-ul menopauzacontrol.ro beneficiază de garanția legală; aceasta este în general de 2 ani, dar dacă durata medie de folosire este mai mică, termenul de garanție se reduce la durata medie (nu mai mic de 6 luni).

Vânzătorul este răspunzător fată de Consumator pentru orice lipsă a conformității produselor existentă la momentul când au fost livrate acestea.

În cazul lipsei conformității, Consumatorul are dreptul de a solicita Vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, în primul rând prin reparare și, dacă nu este economic fezabil (la libera apreciere a Vânzătorului), prin înlocuire sau, dacă niciuna din aceste variante nu este posibilă, să beneficieze de reducerea corespunzătoare a prețului ori de rezoluțiunea contractului privind respectivul produs.

Perioada de timp pentru aducerea la conformitate a produsului nu poate depăși 15 zile calendaristice de la data la care Consumatorul, după caz, a adus la cunoștința Vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul Vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Vânzătorul va acoperi toate costurile de preluare prin curier (ales la libera apreciere a Vânzătorului) însă în cazul în care lipsa conformității se dovedește a fi falsă Vânzătorul rezervă dreptul să colecteze ramburs, la returnarea produsului către Consumator, toate tarifele poștale, de experitzare, etc.

Consumatorul trebuie să informeze Vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o.

Garanția comercială
Pentru o parte dintre produsele vândute pe site-ul menopauzacontrol.ro Consumatorul va primi certificat de garanție emis de producător sau distribuitor in format tipărit. Consumatorul va beneficia de garanție în baza certificatului.

Daca produsul se defectează în perioada de garanție, reparația va fi asigurată de rețeaua de service autorizat a producătorului / distribuitorului, în centrele specificate în certificat. Centrul de service menționat în certificat poate prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

Dovada achiziției și ambalajul
În ambele cazuri prevăzute la Articolele 2.1. sau 2.2., Consumatorul trebuie doar să facă dovada faptului că a achiziționat produsul respectiv de la vânzătorul vizat (bon fiscal, factură).

Drepturile legale pe care le are Consumatorul nu pot fi condiționate în niciun fel de păstrarea ambalajului original al produselor pe care le cumpără. Totuși, în vederea reparației sau potențialei înlocuiri, Vânzătorul solicită transmiterea tuturor componentelor produsului într-un ambalaj adecvat pentru transportul acestora.

Dreptul de retragere
Consumatorii care cumpără produse vândute pe site-ul menopauzacontrol.ro au la dispoziție 14 zile pentru a cere banii înapoi pentru acestea, în baza Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Termenul de 14 zile se calculează din ziua în care Consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de Consumator, intră în posesia fizică a produselor.

În cazul exercitării dreptului de retragere de rambursează toate sumele pe care Vânzătorul le-a primit drept plată din partea Consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Consumatorului.

Vânzătorul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.

Procedura aplicabilă în caz de retur sau de retragere
Pentru a-și exercita dreptul de retragere sau pentru a solicita repararea neconformității Consumatorul trebuie să informeze Vânzătorul cu privire la decizia acestuia de a se retrage din contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin posta, fax sau e-mail. În acest scop, Consumatorul folosi completa formularul de retur accesibil la [link].

Modificări ale documentului
Această politică de retur este actualizată periodic; ori de câte Vânzătorul va face o modificare, o va afișa pe Site.

c)

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor se va face prin intermediul Fan Courier in urmatoarea zi de miercuri de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul Romaniei. In eventualitatea unei urgente, comunicate furnizorului la adresa de e-mail office@activecenter.ro sau numar de telefon (+4) 0753 072 902 livrarea se poate realiza in urmatoarea zi lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii.

Tariful de livrare per colet va fi calculat automat la finalizarea comenzii, in functie de zona de livrare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul menopauzacontrol.ro, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari. Astfel, suma achitata de catre client va fi returnata in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor la sediul menopauzacontrol.ro. Adresa de livrare a produsului se va confirma impreuna cu consilierul clienti menopauzacontrol.ro, prin e-mail la adresa office@activecenter.ro sau telefonic la (+4) 0753 072 902.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare perfecta confirmata prin semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare.

 menopauzacontrol.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de menopauzacontrol.ro, impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

POLITICA DE RETUR

Pentru a putea returna un produs va rugam sa aveti in vedere faptul ca, din motive de igiena intima, produsul achizitionat poate fi returnat doar in eventualiatea in care acesta este lipsit de conformitate. Astfel, consumatorul poate returna produsul achizitionat in termen de 7 zile de primirea comenzii. Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre menopauzacontrol.ro.

Daca produsul returnat nu este deteriorat, insa are semne clare de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura (original sau copie); si formularul de retur completat.

Orice înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

– Legea nr. 449/2003

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR – 021 9551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@activecenter.ro sau la numarul de telefon (+4) 0753 072 902