MODUL SĂNĂTATE 40 -/+

Modul susținut de Ademona Bucica, Terapeut în terapii complementare

Faceți cunoștință cu Ademona Bucica - Terapeut în terapii complementare cu specializare Biofeeback și Biorezonanță și Consilier de stil de viață sănătos

În toate etapele din viața mea și a femeilor din jurul meu, mama/prietene/colege/altele m-a preocupat să adopt și să promovez un stil de viață sănătos.

Desigur mișcarea și stilul alimentar au fost pe primul loc, dar din anul 2009 am introdus în viața mea și produse bio, naturale și vegane, care mă ajută să păstrez cu atât mai mult un stil de viață sănătos pe toate planurile de îngrijire personală și nutrițională prin suplimente alimentare și nu numai.

În 2016 am urmat Cursul de Terapeut în Terapii Complementare cu specializare pe „Biofeedback & Biorezonanță”, și imediat după, am început să lucrez cu aparatul de biorezonanță Indigo, unul dintre cele mai performante în momentul actual. Terapiile pe care le practic cu el dau rezultate excelente în reducerea stresului, reinstaurarea stării de bine, identificarea unor dezechilibre sau carențe din organism, cât și prevenirea apariției acestora.

Schimbările din viața femeilor în preajma vârstei de 40 -/+ ani, care pot crea uneori un disconfort fizic și emoțional neplăcut, pot fi ținute în control și prevenite cu ajutorul acestor terapii care ajută la echilibrarea stării de bine pe plan fizic, emoțional și spiritual.

Înscrie-te aici pentru o consultanță!